ska precis städa..

Tjoo söötnosisar!!  nu ska jag precis städa såå det blir en liiten städ dag idag..









skålen..

gjorde juu en skål i slöjden igår här kommer liite bilder på den..



roosa<33<33




amanda.l 2010 och såå en liiten gullig smailiee..



måånga foton..



den kan blii en hatt med.. om man tar ut sakerna..^x^






pussisarOCHkramisar!!


har precis städat spegeln^0^

hejsan svejsan nu har jag precis torkat av min damiga spegel och resultatet blev jätte bra!! glömde bara att ´fota den innan jag hade städat den.. dåligt av mig!!

  

nu går det att spegla och sminka sig i den!!






pussarOCH kramar från miig!!

snart påsklov..

Tjosan söta läsare!! Idag har jag varit i skolan men det var den kortaste dagen.. vi började klockan nio med svenska. Då jobbade jag med olika saker som jag missat när jag var sjuk men det var inte såå myckee.. sen var det rast för vi har rast efter varje lektion. Efter rasten var det so och redovisning. Men jag hade varit sjuk och knappt gjort någonting fast jag hann redovisa men utan att ha tränat!! Men det gick bra.. Sen såå var det lunch och det blev lax den var jätte äcklig. Sen var det juu lunchrast och sen hälsa  då var vi i den lilla jumpasalen och körde linjekul. Efter det var det engelska och vi jobbade med  ett påskhäfte. Sen klockan 20 i två slutade vi och då gick jag till coop och köpte godis och cola för imorgon  ska vi se på film och äta godis i skolan. Det ska bli kul och gott!! Sen nu så sitter jag här..


jag idag..


 








idag..

hellu!! idag såå har jag varit i skolan och vi börja klockan nio.. på morgonen hade vi matte prov och det var jätte svårt!! Sen var det rast och det luktar inte längre i vårat kapprum det ee bra!! sen var det svenska. efter svenskan var det lunch och det var potatis och prinskorv, ganska gott.. efter lunchen och rasten var det no men vi jobbade i ett påskhäfte för vi har vikarie.. efter det var det träslöjd och jag gjorde klart min skål.. lägger kanske upp bilder på den sen.. efter skolan var jag med lina och vi körde sims 3.. det var kuul!!




hiss elr diss

vad tkr ni om pece elr v tecknet?? HISS elr DISS.. själv tycker jag om dee..





bento

hejsan såg dom här otroligt gulliga matlådorna som  många nog sett på fokis blogg. dom kallas bento och ee en japansk matlåda..






hello kitty^0^




en sån där kontroll har glömt vad dom heter..




sööta grisar<33<33

själv tycker jag nog att den med hello kitty ser godast ut.. vilken tycker du?? komentera den sötaste och den som ser godast ut!!



ont i knät!!

hellu sötisar idag påväg hem från skolan halkade jag på allt grus och gjorde illa mitt knä.. har fortfarande ont!!




ingen ridning

Hejsan svejsan idag blev det ingen ridning eftersom jag hostar såå myckee!! I skolan såå STANK det jätte mycket i vårat kapprum ni vill inte veta varför.. Vi gjorde några påskkort också i skolan.. det  var kul. Vi började klockan åtta.. Först såå var det svenska sen so efter son var det engelska men vi var i lilla jumpasalen och körde liite lekar för vi hade vår jumpalärare som vikarie.. efter det såå var det lunch. till lunch fick vi köttbullar och makaroner, yummie yummie!! Sen efter rasten var det matte men då gjorde vi påskkort för  vi hade våran bildlärare som vikarie. Sist såå hade vi bild. Då målade vi med svampar. vi slutade klockan kvart i tre..

Jag idag..






























recept

hejhej här kan du hitta receptet av muffinsarna..

http://fokis.se/category/fokis-food/


Chokladbollar!!
Ingredienser


100 100 g margarin
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 msk vaniljsocker
3 3 msk kakao
5 5 dl havregryn
2 2 msk vatten eller kaffe
Garnering
Färgglatt strössel eller kokos

Ca 30 stycken chokladbollar.

Gör så här

1. Rör ihop rumsvarmt margarin och strösocker.

2. Tillsätt vaniljsocker, kakao, havregryn och vatten eller kaffe. Blanda allt väl.

3. Bred ut garneringen på en tallrik. Forma massan till små bollar och rulla i garneringen.

SMAKLID MÅLTID<33<33




Cupcakes

Heejsan sötnosar!! Idag har jag bakat cupcakes och chokladbollar.. det blev jättegott!! FÖRLÅT för den dåliga upd men jag har varit sjuk.. Förästen såå har jag fått new moon på film den ee jätte braa!!











gissa vem som fick slicka skålen????

lägger ut recepten senare..



sjuk!!

Hallå!! Idag har jag typ 39,6 graders feber!! Såå jag får vara hemma från skolan idag.. kanske låter kul men NEJ det ee INTE kul.. Jag har jätte ont i huvudet och såå.

Jag idag.. osminkad..



ee så trött att jag inte orkar stå..


jag idag!!

det här ee jag idag..







var tvungen att lada upp en bild på mig från igår oxåå!!<33<33


shoppat<33<33

Halli Hallu!! Idag har jag och amanda.b varit och shoppat!! Vi hade jätte kuul!! Egentligen hade jag tänkt att vara hemma idag för jag har blivit jätte hostig.. men men jag ee väl liite shopping galen^0^ Efter att vi shoppat så åkte vi hem till mig och drack o,boy. Det var jätte gott!! Men nu sitter jag här och skriver  framför datan men jag ska snart äta!!

dagens inköp!!





randig tröja<33<33 från gina tricot-49  kr- REA



Kofata från gina tricot- 99kr



jeans från KappAhal-149kr-REA!!

 

två hårosetter HM-29 kr



perfym från HM-39.50 kr!! BILLIGT!!



mobil smyckee från ur o penn-29 kr!!


FÖRLÅT!!

heejsan!! förlåt att jag inte har skrivit!! har bara glömt det!! men i onsdags var jag med amanda.b, clara och tessan sen på torsdagen var jag med bella, igår var jag med  tessan sen var jag på mini disco det var jätte kul och så idag har jag varit på innebandy match fast vi hade bara en avbytare och jag fick en boll under ögat och på  benet det gjorde jjätte ont fast jag var tvungen att fortsätta för en annan i mitt lag hade också gjor illa sig. vi förlora med tio noll men men det går nog bättre nästa gång.. kanske ikväll för då har jag en match till!!




heder..

tjossan!! jag bara undrar om det finns nåågon i denna värld som vet huur man sätter in en heder???? kan ni komentera då????




amanda.b<33<33

hejsan alla söta och fula ^o^ !! nu ee jag med amanda.b och vi har fotat liite.. idag börja jag klockan nio och slutade klockan kvart i tre.. först hade vi matte och jobbade i ett tråkigt häfte och då råkade jag göra fel såå jag fick sudda nästan allt typ ^ö^ sen hade vi  ett nationellt prov i svenska  och sen gjorde vi liite anndra saker  men nu vill amanda.b rita..



vi<33<33


godnatt<33<33

hellu alla kära läsare!!<33<33 elr kanske gotnatt för snart såå ee dee nog dags för mig att krypa ner under täcket..






provfritt..noooot!!!!

hellu alla kära läsare!!<33<33 idag skulle vi juu inte haa prov men förstås såå mååste vi ha ett ofärberett prov i matte men jag tror att det gick rätt bra.. efter skolan vaa jag med clara och vi var inne på youtube..



clara och amanda.b


prov,prov och meer PROOV!!

hellu alla kära läsare!!<33<33 Idag har jag varit i skolan, vi börja tjogo över åtta och sluta kvart i tre..boorning!! Vi har haft prov idag också för vi har nationella prov.. men imoorn såå kommer vi inte att haa några prov<33<33 
Jag lägger upp några bilder på mig idag sen..




sen uppd!!

hellu alla kära läsare!! här kommer en sen uppdatering sen i måndags typ.. skolan och nationella poroven har börjat.. booring.. i måndags såå hoppade vi på ridningen det var kuul i tisdags då var jag med bella och hade innebandy träning sen idag så har jag varit med bella och ska snart på innebandy träning..



bella och jag för länge sen..


emma<33<33

hellu alla kära läsare!! idag såå har jag vartit med emma.. vi hade kul!! vi gjorde liite olika saker som att sitta vid datan.. men snart ee sportlovet slut!! imorrn ee dee måndag och skola.. suuck suuck..

 


snart ee sportlovet slut!!

Hellu alla kära läsare!! jag kom på att imorrn ee dee sista dan på sportlovet för mig.. men min lyxostiga kusse har sportlovet preecis börjat och hon ska till idree typ och åka skidor.. jaja imorrn ska jag vara med amanda.b och kanske ellen.. det kommer nog att blii kuul!! vi får see om vi åker och badar..igen igen.. elr såå kanske vi shoppar.. vad vet jag..






badat..igen!!

Hellu alla kära läsare!! idag har jag åkt och badat med amanda.b och ellen igen!! men idag såå kunde pappa sjutsa oss dit och  hämta os.. taack pappa!! men när vi hade badat och klockan kanske va två så skulle vi äta men amanda.b hade bara matkuponger och man kunde inte använda dom där såå vi fick klä på oss och gå till sibylla och äta.. sen åkte vi till ellen och lyssna liite på musik och sen fick jag och amanda.b brottom till bussen men vi missa den och fick vänta typ fem minuter.. men nuu ee jag hemma här!!



 


badat<33<33

hellu alla kära läsare!! idag har jag varit och badat med amanda.b.. det var jätte kul, vi var där från typ halv tolv och jag kom hem klockan halv sex gtyp men vi åkte buss och tåg såå det tog typ en timme hem och kanske en halvtimme att byta om men ändo!! nu ee man såå trött..



amanda.b<33<33


god morgon!!

Hellu alla kära läsare!! god morgon kanske man ska säga..menmen idag så ska jag åka och bada med amanda.b<33<33




Godnatt sötnosar<33<33

Hellu alla mina kära läsare<33<33 nu är det snart bedtime igen.. men läängtar tills imorrn för då ska jag och amanda.b åka och bada<33<33





grattis i efterskott amanda.b<33<33


dagens outfit

hellu alla kära läsrare här kommer dagens outfit!!<33<33








shopping shopping!!

hellu kära läsare här kommer liite bilder på dagens inköp!!!!
söt randig tröja



rea på ur o penn<33<33



nagelack och hello kitty necessär



t skirt



en till randig tröja



ännu en t skirt

ojdå!!

hellu igen glömde bara säga att det är väälds rea på ur o penn tio kr på örhängen men det ee bara veckan ut såå skynda och fyyyyynda!!<33<33

REAAAA!!!!!

hellu alla kära läsare!! idag har jag varit och sett new moon..och shoppa liite.. new moon var skiit bra!! sen så shoppade jag juu liite också lägger upp bilder sen.. imorrn ska jag och amanda.b åka och bada<33<33 läängtar..


god natt<33<33

nu ee det väl snart bedtime.. läängtar tills imorrn :D:D ♥




holly<33<33

hejhej alla söta läsare!! just precis nu så leker jag med mmin hamster holly<33<33 förästen så är biljetten bokad till new moon imorrn i´ soo happy!!














kom och tänka på en sak.O.o

hellu alla kära och UNDERBARA läsare.. jag kom på en sak att vacker heter juu på engelaska beutiFUL och ful ee juu motsatsen till vacker såå .O.o förvirrad!!komentera vad ni tycker om denna sak..





ville bara säga det!!

hejhej<33<33

hejhej!! bella har precis gått hem nuee..läängtar tills imorrn för jag ska typ see new moon då elr farsan.. shopping blir det också<33<33  nu så chattar jag med vendela på msn <33<33 saknar dig vendela soo mutch!! jaja..
 

molle ee en hund som jag passar här ligger vi oo myser liite granna<33<33



love yaah<33<33



sömntuta<33<33

ee mee bella<33<33

hellu alla söta läsare!! idag ee jag med bella för amanda.b skulle till sin farmor så vi fick flytta shoppingen tills fredag men men.. jag kommer lägga in några bilder på mig oo bella sen

sov gott bilder



hade inge oo göra så fixa en liten godnatt bild<33<33 blev den fiin????

godnatt<33<33

GOD NATT ALLA SÖTA LÄSARE NU EE DET SNART DAGS ATT LÄGGA SIG..gääsp..





lugg<33<33

Helluu alla kära läsare!! här kommer en liite sen uppdatering av det senaste två dagarna.. jaja.. igår så ringde jag amanda.b, vi bestämmde att jag skulle sova hos henne, att vi skulle vara, att hon skulle  följa med mig till stallet och att hon skulle följa med mig när jag klippte lugg det blev skiit bra ni ska fåå see den:):) jaja.. först så kolla jag och amanda på sommaren med göran..igen men den är juu bra såå!! amanda åt lunch  hos mig också det blev pizza mumzz!! sen skulle vi hämta amandas bussrämsa. sen så vaar det typ snöstorm :O:O vi skulle  till frissan sen och vi fick kuuuuta för att hinna. efter att jag hade klippt mig så gick vi in i djuaffären och då klappade vi en jäätte söt hund som hette selma. hon var  den blandning mellan pappilon och dansk gårdshund typ. wfter dee så åkte vi till stallet och jag fick rida janson. efter det hämtade pappa oss och vi åkte och hämtade mina saker sen åkte vi hem till amanda och spelat wii och åt tacopaj nam nam..

nästa dag så vaknade vi typ kl nio.. vi åt toast och varm o,boy med  grädde och spelade wii. sen var jag tvungen att gå till bussen för jag skulle på en kurs typ där man fick lära sig att rita manga..


RSS 2.0